FLYGRESA DELUXE

ÄNTLIGEN FRAMME!! Det är varmt, luften är tung och jag svettas som att jag ständigt springer ett maratonlopp. MEN, jag är här och resan gick jättebra :) 

Började med att storgråtande säga hejdå till familjen + Emma på Arlanda, och precis som förväntat så har tårarna runnit ganska ordentligt de senaste dagarna.. Det här med hejdå alltså! Mötte sen upp tre andra personer som ska göra samma resa, vilket gjorde att det kändes bättre :) En timmes flyg till Köpenhamn och sen något av en löpmarsch genom Kastrup för att lösa platser på planet mot Beijing. Det slutade dock väldigt bra!! Jag och en av de andra tjejerna uppgraderades till business class och blev rejält bortskämda under flygresan, bra start!! :)

Nu har vi varit här i typ sex timmar och på den tiden har vi hunnit med lite rundvandring, lite Starbucks och lite mat, med betoning på liiite. Fortsätter det såhär så lär jag ju inte gå upp i vikt iallafall ;) Nej, det är inget fel på smaken, men det ser lite suspekt ut ibland. Så det är nog bara att blunda, smaka och hoppas på det bästa.. Det finns ju ingen äcklig mat, bara mat man tycker mindre om. Ellerhur pappa? ;)

Nu är det snart dags för sängen. Hörs snart igen!
P U S S
RSS 2.0